Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
Debel Studio
Debel Studio top


La deg drive gjennom den sorte tunnel med en spiral av blinkende lys. Kjenn rushet, når du står midt i det runde DEBEL STUDIO og ser, hvordan sort møter hvitt. Hvordan kvalitet møter estetikk. DEBEL STUDIO er et univers av villskap, fantasi og muligheter.

DEBEL står for produktutvikling, design og innovative løsninger. Vi vet hva som er i tiden, hva som fortsatt holder neste år – og hva som ikke gjør det. Dette vil vi gjerne dele med kundene våre. Vi vil gjøre det overraskende, morsommere, villere og bedre. Derfor inviterer vi deg på en rundreise i DEBEL STUDIO.

DEBEL STUDIO er ikke bare et showrom, det er en totalopplevelse. Det er en lekeplass, hvor ”pleier” og ”kan ikke” er sent til timeout. Hvor du kan slå deg løs og utforske mulighetene. Hvor du kan utdanne deg, og bli enda bedre i det du gjør.

DEBEL STUDIO er rundt, fordi vi tror på design med særpreg. Vi tror på å sende idéer og fantasi i sirkulasjon for å skape de beste resultater – for oss og for våre kunder.

DEBEL er en av Skandinavias ledende leverandører av solavskjerming, gardinstenger og tilbehør til bad. Vi er kjent for å levere den høyeste kvalitet for pengene. Vi vil være den beste på vårt felt, og det forplikter. Hvis man vil være den beste, må man tilby det beste. Det gjør vi. Og du er invitert.


 

Studio_building
Studio_tunnel
DEBEL · Forhandles av DECOPRODUKTER AS · Kleverveien 3 · N-1540 Vestby