Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
DEBEL markise
Markiser

Er du i tvil om hvilken markise, du skal velge, så kan nedenstående antakelig hjelpe deg. 


Malaga:

Malaga er en super halvlukket kassettmarkise med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrassen som anvendes daglig og ofte. Markisen er også perfekt til sommerhuset, hvor den anvendes ofte i bestemte perioder av året. Markisen er halvlukket med elegant forbom som gjør, at den synes lett, er elegant å se på, samt er den godt beskyttet, når den ikke er i bruk.En super god og stor markise til den kvalitetsbevisste.


Madrid:

Madrid er en luksus hellukket markise med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrassen som anvendes daglig hele året rundt.  Markisen har en lukket kassett som gjør, at den er fullstendig beskyttet for alt slags vær, når den ikke er i bruk.

En luksus markise i topp kvalitet til den kresne bruker.


Palma:

Palma er en luksus hellukket markise i beste kvalitet, og med innebygget lys i armene, som gjør de mørke kveldene lyse.  Med motor og trådløs fjernbetjening. Markisen er perfekt til den store terrassen som anvendes daglig hele året rundt.  Markisen er hellukket som gør, at den er fullstendig beskyttet for alt slags vær når den ikke er i bruk.

En ekstra kraftig luksus markise i topp kvalitet til den kresne bruker.


Vibrasensor:

Denne Vibrations sensor er et must til din nye markise. Du oppnår den best mulige sikkerhet i forhold til plutselig skybrudd eller sterk vind..

Sensoren plasseres innvendig i markiseforbommen, sensoren reagerer på vibrasjoner forårsaket av vinden eller kraftig regn, og vil automatisk rulle markiseduken inn ved for store rystelser.

(*Husk aldri å kjøre fra markisen uten å lukke den først).


Sol & vindsensor:

Med denne multifunktionssensor oppnår du sikkerhet for at markisen vil bli rullet inn hvis det blåser for mye. Solsensoren vil likeledes sørge for at din markise kjøres ut når solen begynner å skinne, denne funksjon kan dog frakobles etter behov.

Både sol og vindfølsomhet kan stilles inn etter de aktuelle forhold.

Vi anbefaler at du velger en Vibra eller Sol & vindsensor til din nye markise for en sikkerhets skyld.

(*Husk aldri å kjøre fra markisen uten å lukke den først).


Du finner vårt markiseutvalg i landets førende varehus.  

 

.Se hele vårt utvalg av markiser ved å klikke på menypunktet 'Markiser'.

 

DEBEL · Forhandles av DECOPRODUKTER AS · Kleverveien 3 · N-1540 Vestby