Debel AS - Gardiner og badetilbehør
Vis
debel_topbillede.jpg
om_debel.gif

Vi startet, da gabardine, brede kasseformede bukseben og høye plateausko var ”the latest thing”, og i dag er DEBEL det mest kjente brand i gjør-det-selv solavskjerming og tilbehør til badet.

Ved firmaets start i 1979 var produktprogrammet meget begrenset og omfattet hovedsakelig gardinstenger og rullegardiner. Allerede to år etter ble programmet utvidet til også å omfatte badeforheng og badematter. I 1986 bygget DEBEL AS sine egne fabrikklokaler.

I 1990 ble produktprogrammet utvidet med import fra Fjerne østen av bl.a. PVC-persienner, aluminiumspersienner, foldegardiner, plissé- og lamelgardiner.

I dag konsentrerer vi oss om å utvikle nye produkter, skape spennende designs og dyrke nye materialer. Produktionen har vi plassert hos dyktige leverandører i Asia og Østeuropa, som kan levere i en kvalitet og til en pris, som er vanskelig å konkurrere med. Alle oppgaver starter og slutter i Randers, hvor dedikerte DEBEL medarbeidere jobber for å gjøre våre kunder glade ...

Målet for fremtiden er klart: DEBEL vil være nr. 1 innenfor vårt felt, og med de mange nye initiativer, som er tatt, er vi allerede godt på vei!

I 2009 ble DEBEL AS en del av DECO GROUP, som er vesentlig tilbyder av solavskjermning og tilbehør til badeværelset på det skandinaviske marked. DECO GROUP består av DEBEL AS (DK), DEBEL AB (SE), DECOPRODUKTER AS (NO).
 

DEBEL · Forhandles av DECOPRODUKTER AS · Kleverveien 3 · N-1540 Vestby